Ochtendjournaal: Goed antwoord op kritiek

Ochtendjournaal: Goed antwoord op kritiek

Feyenoord speelde gisteren een uitstekende tweede helft tegen NEC. De Rotterdammers gingen daardoor met drie punten terug naar huis. De kranten schrijven een dag na de overwinning vooral over Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller worstelt al sinds zijn komst naar Feyenoord met zijn vorm. Tegen zijn oude club was Jahanbakhsh weer eens trefzeker.

''Goed antwoord op kritiek'', kopt De Telegraaf. ''Tegen zijn oude club NEC toonde de Iraniër beterschap en had hij met een verdiende strafschop en een goal een flink aandeel in de 1-4 zege'', concludeert de ochtendkrant. ''Het deed Jahanbakhsh plezier om weer eens in De Goffert te spelen, want in Nijmegen begon negen jaar geleden zijn Europese avontuur.''

Het Algemeen Dagblad heeft vooral aandacht voor de aanvoerder van Feyenoord. ''Toornstra weer in achtervolging'', kopt de krant. De middenvelder van de Rotterdammers moet opnieuw genoegen nemen met een bijrol. ''De sterke ontwikkeling van Feyenoord pakt uiteindelijk een tikkeltje wrang uit voor de routinier, die recent zijn contract nog met een seizoen verlengde. Als er één iemand was die de nieuwe speelstijl van Arne Slot afgelopen zomer omarmde, dan was het Toornstra.''

''De middenvelder ging voorop in de strijd, legde met een glimlach de gevraagde meters af en veel fanatieker druk zetten op de defensie van de tegenstander dan Toornstra, dat kon bijna niet. Toornstra speelde een grote rol in het feit dat Feyenoord zo snel een hoog niveau aantikte.'' De grote vraag is of Toornstra nog in aanmerking komt voor de plek als rechterspits. Trainer Arne Slot speelt het liefst met buitenspelers die een mannetje kunnen uitspelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties