Ochtendjournaal: Geduld wordt het toverwoord

Ochtendjournaal: Geduld wordt het toverwoord

De verwachtingen van Feyenoord waren afgelopen weekend hooggespannen. De Rotterdammers speelden echter teleurstellend gelijk tegen sc Heerenveen. De ploeg van trainer Arne Slot kon het net niet vinden in De Kuip.

''Slot heeft nog even tijd nodig om van elftal nieuwkomers machine te maken'', is de conclusie van De Telegraaf. ''Geduld wordt het toverwoord bij Feyenoord. Maar in het topvoetbal is eigenlijk geen tijd voor geduld. Trainer Arne Slot en al zijn nieuwkomers hebben nog wel wat wedstrijden nodig voordat er een ingespeelde en geoliede machine staat.''

''In de eigen, stampvolle en bijna letterlijk kokende Kuip, was geen leeg stoeltje meer te vinden. Het complete Legioen is nieuwsgierig naar het door Slot te boetseren team, dat bijna wekelijks is voorzien van andere gezichten en dat nog verder zal veranderen. Het succes van de coach, die de Rotterdammers naar de finale van de Conference League leidde, heeft tot meer honger geleid.''

''Slot smacht naar echte linksback'', kopt het Algemeen Dagblad na de wedstrijd tegen sc Heerenveen. ''Als Feyenoord inderdaad sterker zou zijn dan vorig seizoen dan in elk geval (nog) niet op de positie van linksback. Daar vervangt de rechtsbenige Marcus Pedersen vooralsnog Tyrell Malacia en dat verloopt moeizaam.'' De krant verwacht verder dat Slot zondag tegen RKC Waalwijk creatief gaat zijn om het probleem linksachter op te lossen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties