Ochtendjournaal: Fouten van amateurniveau

Ochtendjournaal: Fouten van amateurniveau

Feyenoord heeft zondagmiddag niet weten te winnen van Vitesse. De Rotterdammers gingen met 2-1 in de uitwedstrijd onderuit. De ploeg van trainer Arne Slot staat nu vijfde in de Eredivisie. De nederlaag is volgens het Algemeen Dagblad vooral te danken aan de eigen persoonlijke fouten.

''Feyenoord geeft tegen Vitesse de doelpunten weg en kan de bestorming van de top nog even uit het hoofd zetten'', concludeert de krant na een moeizame wedstrijd. ''De start van de Rotterdammers was ongeïnspireerd, in beide helften. De fouten die aan de Arnhemse doelpunten voorafgingen, waren van amateurniveau. En toen de inhaalrace echt moest worden ingezet, was Feyenoord te onrustig om Vitesse nog te laten wankelen.''

Ook nu verloren de Rotterdammers weer na een Europese wedstrijd. ''Slot verloor met Feyenoord dus tweemaal de laatste wedstrijd voor een interlandperiode. Tweemaal op vreemde bodem en in beide gevallen tegen een op papier lastige tegenstander, al had Vitesse tot het treffen met Feyenoord nog geen competitieduel in eigen huis gewonnen. Dat is waarom dit Feyenoord nog net onder de top bivakkeert. Dat is geen schande, helemaal niet. Zeker niet omdat de ploeg in Europa een prachtige serie heeft neergezet.''

De Telegraaf zag vooral dat het defensief mis ging. ''Feyenoord lijdt door basisfouten tweede uitnederlaag van het seizoen'', kopt de krant dan ook. Justin Bijlow wordt weinig verweten bij de tegendoelpunten. ''De doelman werd tegen Vitesse behoorlijk in de steek gelaten door zijn Feyenoord-verdedigers.'' Het optreden van Marcos Senesi en Lutsharel Geertruida wordt dan ook beoordeeld met een onvoldoende.

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties