Ochtendjournaal: Feyenoord slaat weer aanval van concurrent af

Ochtendjournaal: Feyenoord slaat weer aanval van concurrent af

Het 2-2 gelijkspel van Feyenoord tegen PSV kon op twee manieren worden uitgelegd. Enerzijds negatief, omdat de Rotterdammers er weer niet in slaagden een concurrent op afstand te zetten. Maar anderzijds ook positief, omdat ook de derde topper sinds de jaarwisseling niet verloren werd. De ochtendkranten kozen voor die laatste benadering.

'Meer dan een punt ondanks gelijkspel', zo kopte het Algemeen Dagblad namelijk. Dat had uiteraard alles te maken met de manier waarop Feyenoord zich na een vroege achterstand toch nog terugknokte naar een meer dan verdiend punt. "De late terugkeer sterkt in De Kuip het gevoel dat de ploeg de landstitel zou kunnen grijpen dit seizoen."

"PSV blijft op vier punten achterstand, terwijl er lang de gerechtvaardigde vrees was dat de Eindhovenaren de buffer die de Rotterdammers hadden opgebouwd, in De Kuip afhandig zouden maken. Dat de 2-2 diep in blessuretijd viel, zorgde natuurlijk voor een bepaald gevoel in het Rotterdamse kamp. Zoals ook de absentie van Gernot Trauner, Sebastian Szymanski, Justin Bijlow en Quilindschy Hartman invloed had op de gemoedstoestand van Slot."

Ook De Telegraaf stak de kop positief in: 'Feyenoord slaat weer aanval af'. De krant merkte na afloop van het duel aan 'gemengde gevoelens' aan beide kanten, maar uiteindelijk behield Feyenoord de marge van vier punten ten opzichte van PSV. "Feyenoord is nu al dertien Eredivsie-duels op rij ongeslagen. Arne Slot zag tot zijn grote vreugde dat zijn team ondanks de personele problemen opnieuw een aanval van een concurrent had afgeslagen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties