Ochtendjournaal: Beloning voor de visie die Slot vanaf dag één hanteert

Ochtendjournaal: Beloning voor de visie die Slot vanaf dag één hanteert

Feyenoord had het voetbalweekend zondag niet beter af kunnen sluiten. Door met 0-3 te winnen bij FC Groningen profiteerde de club optimaal van het puntverlies bij Ajax, PSV en FC Twente en staat het nu vier punten los van de nieuwe nummer twee AZ. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er volgende week een mooie Klassieker van te maken.

De Telegraaf gaf na het verstevigen van de koppositie vooral de credits aan Arne Slot. "Het is de beloning voor de visie die de coach vanaf dag één hanteert. Altijd en overal wil hij aanvallend voor de dag komen, wil hij dat z'n spelers de tegenstander opjagen en bij de strot grijpen om zo controle te krijgen over de wedstrijd. Door zijn filosofie erin te stampen bij zijn spelers - zelfs al komen er na een mooie transferzomer voor de club weer drie helikopters vol met nieuwe krachten - slaagt Slot erin Feyenoord naar grote hoogte te stuwen."

Toch merkte het Algemeen Dagblad nog niet echt een feeststemming bij de Rotterdammers. Dat heeft alles te maken met het affiche dat volgende week voor de deur staat. "De polonaise inzetten, dat leek de spelers van de nummer één van Nederland een slecht idee. Alles draait de komende dagen om de strijd met de Amsterdammers, de unieke kans om er een gapend gat van acht punten van te maken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties