Botteghin: ''Trots dat ik voor Feyenoord heb mogen spelen''

Botteghin: ''Trots dat ik voor Feyenoord heb mogen spelen''

Na Sven van Beek en Bart Nieuwkoop staat Feyenoord nu stil bij het vertrek van Eric Botteghin. De Braziliaan speelde 172 officiële wedstrijden in Feyenoord-shirt en was in totaal zes seizoenen actief in De Kuip, nadat hij in 2015 overkwam van FC Groningen.

Het aandeel van Botteghin in de landstitel van 2017 was enorm. De robuuste verdediger begon in alle 34 competitiewedstrijden in de basis en vormde met Jan-Arie van der Heijden een sterk verdedigingsduo. In totaal won de verdediger vijf prijzen met de Rotterdamse club.

"Het stadion en de sfeer ga ik zeker missen", vertelt Botteghin in gesprek met Feyenoord TV. De verdediger baalt dat hij geen afscheid kon nemen in een volle Kuip. ''Ik wilde alleen niet op deze manier afscheid nemen van de club, het stadion en de supporters.''

Botteghin heeft mooie jaren gehad bij Feyenoord. "Ik ben echt trots dat ik bij deze club heb mogen spelen. Ik heb hier heel veel mooie jaren meegemaakt. Uiteindelijk blijven de mooie momenten hangen." Het volledige afscheidsinterview is hieronder te bekijken.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties