''Nu hoop je op een officiële competitiewedstrijd in De Kuip''

''Nu hoop je op een officiële competitiewedstrijd in De Kuip''

Voor de vermakelijke wedstrijd van Feyenoord tegen RKC speelde Feyenoord Vrouwen voor het eerst in De Kuip. Er werd twee keer een kwartier gespeeld tegen Topklasser Saestum uit Zeist en de wedstrijd werd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt van Romée van de Lavoir.

"Dit smaakt naar meer," aldus Celainy Obispo voor de camera van RTV Rijnmond. "Van kleins af aan vraag je je af hoe het is om in het Feyenoord-shirt hier te spelen. Dit is een droom die realiteit wordt. Het was echt genieten."

"Het was fantastisch. Je hoopt stiekem al lang dat je de kans krijgt en vandaag is het gebeurd", zo vertelt Feyenoord spits Pia Rijsdijk, die 's ochtends eerst nog gewerkt had. "Dat doe ik altijd, maar je bent met je gevoel al bij De Kuip. Je kunt niet wachten tot het zover is. Nu hoop je op een officiële competitiewedstrijd in De Kuip."

Obispo weet wel hoe dat kan gaan gebeuren. "We moeten blijven presteren. We hebben al verrassende resultaten neergezet en dan groeit je populariteit. Meer wedstrijden in De Kuip afdwingen hebben we deels in eigen hand."

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties