Nijhuis fluit FC Volendam - Feyenoord

Nijhuis fluit FC Volendam - Feyenoord

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd tussen FC Volendam en Feyenoord te fluiten. De 45-jarige scheidsrechter wordt aanstaande zondag bijgestaan door assistent-scheidsrechters Dave Goossens en Yorick Weterings.

De vierde official is Wouter Wiersma. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist vervult Martin Pérez de functie van VAR, geassisteerd door Franca Overtoom. Het duel tussen de nummer vijf en achttien van de Eredivisie begint om zondag 6 november om 14:30 uur in het Kras Stadion.

Nijhuis floot dit seizoen elf officiële wedstrijden. Zeven daarvan waren in de Eredivisie, één in de TOTO KNVB Beker en drie in Keuken Kampioen Divisie. Nijhuis floot dit seizoen één keer eerder een wedstrijd van Feyenoord. Dat was bij de 4-0 overwinning in De Kuip op FC Emmen.

Feyenoord - SC Cambuur
Jeroen Manschot moet de inhaalwedstrijd van Feyenoord tegen SC Cambuur op 10 november om 20:00 uur in goede banen zien te leiden. De scheidsrechter wordt geassisteerd door Freek Vandeursen en Nils van Kampen. Marc Nagtegaal is de vierde official en Stan Teuben is de VAR, geassisteerd door Maarten Ketting.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties