Nelson: ''I play for the badge, for Feyenoord''

Nelson: ''I play for the badge, for Feyenoord''

Reiss Nelson speelt in de wedstrijd tegen Olympique Marseille eigenlijk twee wedstrijden tegelijk, de huurling van Arsenal neemt het dan op tegen twee andere huurlingen van zijn eigenlijke club: Matteo Guendouzi en William Saliba, spelers waar hij ook al mee samenspeelde. De vleugelaanvaller wil natuurlijk wederom als winnaar uit die strijd komen om extra indruk te maken op zijn eigenlijke club, maar Nelson geeft duidelijk aan dat er op dit moment maar een club is die voor hem telt.

"Het wordt donderdag een special night voor de spelers, voor de staf, voor de supporters en voor iedereen die ons steunt. We gaan deze avond voor de rest van ons leven herinneren, dat weet ik nu al. Alle spelers en iedereen binnen de club Feyenoord kijken er gigantisch naar uit. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en ik ga ook alles geven. I play for the badge, for Feyenoord”, aldus Nelson in De Telegraaf.

Nelson had, net als Luis Sinisterra, niet echt een soepel begin als Feyenoorder, maar de laatste weken zien we steeds meer kwikzilverige acties van hem. "Ik had blessures, had daarna wat pech en eigenlijk was mijn lichaam niet in balans die eerste maanden. Ik heb tegen mijzelf gezegd dat ik geduld moest hebben. Alles kost tijd en als mijn kans weer zou komen moest ik er helemaal klaar voor zijn. Dat is gelukt. Ik wist sowieso dat het moeilijk zou worden. Ik kom van Arsenal, maar je wandelt niet zomaar het elftal van Feyenoord binnen. Arne Slot heeft een prima selectie neergezet en er lopen hier fantastische spelers. Het was gewoon moeilijk om in het team te komen. Ik ben als een bezetene gaan knokken en nu sta ik er.”

"Ik ben gegroeid als winger. Je wilt het liefst heel veel een tegen een-situaties creëren op het veld en verdedigers verslaan in the battles. Maar Arne wil resultaat zien en een goede laatste bal. Daar schoot ik vroeger wat tekort in. Arne heeft me verteld waar ik op de training aan moest werken, ik heb alles gedaan wat hij heeft gezegd en daardoor ben ik nu een betere speler.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties