Nelson eert Bijlow: ''Het was het idee van het team''

Nelson eert Bijlow: ''Het was het idee van het team''

Reiss Nelson heeft zijn aandeel gehad in de 3-1 overwinning van Feyenoord op FK Partizan. De buitenspeler was vlak voor zijn wissel trefzeker en schoot de 2-0 binnen.

''Natuurlijk is het belangrijkste dat we winnen, maar het is altijd lekker om te scoren'', vertelt Nelson in gesprek met Veronica. ''Om nu op het scoreformulier te staan, is de kers op de taart.''

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Justin Bijlow dit seizoen niet meer inzetbaar is. De doelman krijgt dan ook de volle steun van zijn teamgenoten. Na het doelpunt van Nelson werd zijn shirt dan ook getoond aan de supporters.

''Het was het idee van het team. We zijn een hechte groep'', reageert Nelson. ''Hij is een goede keeper en een speciaal persoon voor ons. We waren kapot van het nieuws dat hij de rest van het seizoen niet meer kan spelen. Als team sloegen we de handen ineen en probeerden we een mooi gebaar te maken. Het was mooi om te zien dat de fans het mooi vonden en ik weet zeker: Justin thuis ook.''

Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties