Naujoks: ''We willen met de Onder 21 zo snel mogelijk promoveren''

Naujoks: ''We willen met de Onder 21 zo snel mogelijk promoveren''

Noah Naujoks maakte al eerder zijn onofficiële debuut voor Feyenoord in een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag, maar tijdens zijn tweede onofficiële wedstrijd voor Feyenoord 1 maakte hij ook nog eens een doelpunt, de 3-2 tegen RKC. Helaas bleek dat doelpunt uiteindelijk niet het winnende doelpunt te zijn.

Deze keer was er tenminste wel publiek bij zijn wedstrijd in De Kuip. "Het is wel echt een hele mooie ervaring en ook al was het niet helemaal vol: het was echt heel mooi om mee te maken", aldus een glunderende Naujoks voor de camera van ESPN, die ook nog ingaat op het ontbreken van Feyenoord in de Keuken Kampioen Divisie. "Het is wel een gemis dat wij er niet inzitten. Ik speel nu mijn wedstrijden in de Onder 21 competitie, wat ook mooi is, maar het is toch wel anders dan dat je in de KKD zou spelen. Dat is echte-mannen-voetbal."

"We hebben het er onderling weleens over dat het jammer is, maar we kunnen er niks aan doen. We willen met de Onder 21 zo snel mogelijk promoveren, kampioen worden en daar doen we nu alles aan. Dan moeten we kijken of we daar kunnen komen." Zelf heeft Naujoks ook wel een idee over zijn nabije toekomst. "Mijn plan is om zoveel mogelijk met het eerste mee te doen, met trainingen en misschien wedstrijden. Als dat niet kan moeten we misschien kijken naar een andere optie om in een eerste team te spelen." Hans Kraay Jr. oppert een topclub uit de KKD om dan twee jaar later in het eerste van Feyenoord te spelen, iets dat Naujoks wel ziet zitten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties