'Naam oud-PSV'er Hendrix valt bij Feyenoord'

'Naam oud-PSV'er Hendrix valt bij Feyenoord'

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een breedteversterking voor het middenveld. In die zoektocht is voormalig PSV'er Jorrit Hendrix, tegenwoordig onder contract bij Spartak Moskou, een van de spelers die voorbij komt. Dat meldt 1908 op Twitter.

Daarbij werd benadrukt dat het nog om een oriënterende fase gaat en dat dus nog lang niet vaststaat dat Hendrix ook daadwerkelijk zal worden benaderd. De 26-jarige middenvelder verruilde PSV in januari 2021 voor Spartak. Daar moet hij dit seizoen genoegen nemen met een reserverol.

Bazoer
De afgelopen tijd werden er meerdere middenvelders aan Feyenoord gelinkt. Eén van hen was Vitesse-sterkhouder Riechedly Bazoer, maar zijn komst is inmiddels vrijwel zeker van de baan. Trainer Arne Slot bevestigde dat zondag na de wedstrijd tegen NEC, al stelde hij dat daar in het geval van een kapitaalinjectie nog verandering in zou kunnen komen.

Lees meer over
Jorrit Hendrix
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties