Mourinho: ''Feyenoord is een geweldig team''

Mourinho: ''Feyenoord is een geweldig team''

José Mourinho heeft in De Kuip vooruitgeblikt op de wedstrijd tegen Feyenoord in de kwartfinale van de Europa League. De trainer van AS Roma kreeg op de persconferentie de vraag hoe het kan dat hij Nederlandse trainers altijd weet te verslaan. Mourinho was het daar niet mee eens en is de wedstrijd tegen Giovanni van Bronckhorst niet vergeten.

''Dat is niet waar, ik heb in het verleden al eens verloren van Feyenoord'', vertelt Mourinho. ''Feyenoord heeft op dit moment weer een geweldig team. Ze zullen over een paar weken landskampioen worden. Als je het sterkste team bent, betekent dit dat je veel doelpunten scoort. We zijn niet het sterkste team in Italië en zelfs niet het sterkste team in de Europa League, maar we spelen met wat we hebben en proberen een goede balans te vinden.''

Mourinho wil niet prijsgeven of hij aanpassingen gaat doen in zijn opstelling. ''Ik denk wedstrijd na wedstrijd en stel het team op waarvan ik denk dat het op dat moment het beste is. Het hangt ook af van de uitdaging die we tegenkomen. Iedereen is klaar om te spelen als dat nodig is. Vooraf wijzigingen doorvoeren is niet onze manier van werken. Het hangt allemaal af van hoe de spelers zich op dat moment in een wedstrijd voelen."

''Feyenoord in de Conference League finale zal niet hetzelfde team zijn als morgen. Die wedstrijd is verleden tijd. Wij zijn een groep die alles tot in detail analyseert en probeert de sterke en zwakke punten van onze tegenstanders te begrijpen. Feyenoord is een geweldig team, maar ze zullen anders zijn dan tijdens de finale in Tirana. Ze spelen met veel agressie en weten hoe ze goed voetbal moeten spelen en weten hoe ze hoog druk moeten zetten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties