''Misschien wordt dat wel het koppel bij Feyenoord voor volgend jaar''

''Misschien wordt dat wel het koppel bij Feyenoord voor volgend jaar''

Danilo maakt de gevoelige overstap van Ajax naar Feyenoord, al lijken niet heel veel supporters van de Rotterdammers daar een probleem mee te hebben. Hoofdzaak is natuurlijk dat de spits gaat presteren in het shirt van Feyenoord en dus is de vraag of Danilo eigenlijk wel goed genoeg is voor Feyenoord.

"Ik zie het niet, moet ik eerlijk zeggen. Hij heeft bij Twente het eerste half jaar goed gespeeld. Toen was alles nieuw voor hem en ook voor zijn tegenstanders", aldus Valentijn Driessen voor de camera van De Telegraaf. "Bijna al zijn doelpunten scoorde hij in de eerste helft van het seizoen en daarna hebben we hem bijna niet meer gezien. Ik zie in hem geen speler die Feyenoord verder gaat brengen, maar misschien zie ik dat helemaal verkeerd. Arne Slot denkt daar waarschijnlijk anders over, want anders laat hij hem niet over komen."

"Als hij onder contract staat, dan ga ik er wel vanuit dat Het Legioen achter hem gaat staan", zo vervolgt Driessen. "Voor deze speler staat nog niemand op de banken, dat moet hij nog waarmaken. Bij Cyriel Dessers stond ook niemand op de banken en die heeft het ook heel goed gedaan, vooral in de Conference League en de afgelopen twee wedstrijden begint hij ook te scoren in de eredivisie. Feyenoord heeft gewoon twee spitsen nodig. Als je zo iemand gratis kan ophalen: misschien wordt dat wel het koppel bij Feyenoord voor volgend jaar."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties