Milambo sluit definitief aan bij Feyenoord 1

Milambo sluit definitief aan bij Feyenoord 1

Antoni Milambo heeft goed nieuws ontvangen van Feyenoord. De talentvolle middenvelder maakt aankomend seizoen deel uit van de eerste selectie van de Rotterdammers, zo meldt ESPN.

Milambo wordt definitief doorgeschoven door trainer Arne Slot van Feyenoord Onder 21 naar het eerste elftal. De 18-jarige middenvelder heeft afgelopen seizoen al regelmatig met het eerste elftal meegetraind en heeft tijdens de voorbereiding zijn plekje definitief weten te veroveren.

Feyenoord heeft altijd veel vertrouwen gehad in Milambo. Hij is nog altijd de jongste debutant ooit tijdens een officiële wedstrijd van de Rotterdammers. De rechtspoot maakte minuten tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Luzern (3-0).

Milambo kwam in het veld voor Guus Til en met zijn 16 jaar en 131 dagen was hij nét iets jonger dan Georginio Wijnaldum, die 16 jaar en 148 dagen was toen hij in 2007 debuteerde voor Feyenoord. Nu heeft de middenvelder een vast plekje in de selectie van Feyenoord.

Lees meer over
Antoni Milambo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties