'Milambo en Jahanbakhsh onzeker voor SC Heerenveen-uit'

'Milambo en Jahanbakhsh onzeker voor SC Heerenveen-uit'

Feyenoord kan mogelijk niet beschikken over Antoni Milambo tegen SC Heerenveen. De talentvolle middenvelder is een twijfelgeval voor de uitwedstrijd van aankomend weekend. Milambo heeft een lichte blessure opgelopen. Dit meldt 1908.nl.

Milambo is naast de uitwedstrijd van Feyenoord ook een twijfelgeval voor de duels met Oranje Onder 18. De speler uit de eigen jeugdopleiding van de stadionclub is geselecteerd voor de duels tegen de leeftijdsgenoten van Litouwen en Frankrijk, maar moet zich mogelijk afmelden. De verwachtingen zijn dat Milambo na de interlandperiode weer kan aansluiten bij Feyenoord.

Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Calvin Stengs zijn er zondag sowieso niet bij. Daarnaast werkt Alireza Jahanbakhsh aan zijn herstel van zijn spierblessure op trainingscomplex 1908. De buitenspeler trainde woensdag nog apart van de groep, maar hoopt zondag in Friesland weer onderdeel te kunnen zijn van de wedstrijdselectie van de Rotterdammers

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh Antoni Milambo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties