''Miedema gaat zeker ooit voor Feyenoord spelen''

''Miedema gaat zeker ooit voor Feyenoord spelen''

De Feyenoord Vrouwen hebben tijdens hun debuutseizoen in de eredivisie nog geen wedstrijd verloren. Afgelopen weekend werd De Klassieker tegen Ajax ook nog eens met ruime cijfers gewonnen. Is het mogelijk dat de Rotterdamse club direct kampioen gaat worden?

''Nee, wij zijn geen titelkandidaat,'' vertelt Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal, in het praatprogramma FC Rijnmond. ''Er zijn pas vier wedstrijden gespeeld. We vinden het wel heel mooi dat we nog ongeslagen zijn en kijken er naar uit om ons te meten met teams als Twente en PSV.''

''Het wordt nog niet van ons verwacht, maar we hebben een ontzettend leuk team. En een hecht team ook, in korte tijd. Gisteren hebben we gezien hoe belangrijk dat kan zijn. Ajax heeft misschien meer kwaliteit, maar wij zijn als team een stuk sterker. Waar we echt staan kunnen we pas rondom de winterstop beter inschatten.''

Vivianne Miedema
Als Feyenoord Vrouwen serieus wil meedoen in de top van de Eredivisie dan moet het budget flink omhoog. Ook de komst van Feyenoord-supporter en spits Miedema kan daarbij flink helpen. Gaat de speelster van Arsenal ooit voor de Rotterdammers spelen? ''Die gaat zeker ooit voor Feyenoord spelen, dat staat voor haar al vast. Maar dat gaat echt nog wel een aantal seizoenen duren'', aldus Melis.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties