Matchwinner Bannis: "De emoties spatten eruit"

Matchwinner Bannis: "De emoties spatten eruit"

Op het moment dat Feyenoord genoegen leek te moeten nemen met een gelijkspel tegen Atlético Madrid, dook in de allerlaatste minuut toch Naoufal Bannis nog op. De matchwinner was na afloop uiteraard zeer gelukkig met zijn heldenrol in de 2-1 oefenzege.

"De emoties spatten eruit", zei een trotse Bannis voor de camera van ESPN. "Het was ook nog in de laatste minuut, dus dat was mooi." De spits kreeg de beelden nog eens terug te zien. "Het was niet de mooiste goal", reageerde hij met een glimlach. "Maar hij zat, dat is het belangrijkst."

Dat de spits ook dit seizoen genoegen lijkt te moeten nemen met een reserverol, is voor hem geen teleurstelling. "Ik blijf gewoon hard werken tot mijn moment komt. Mijn kans komt nog." Bannis toonde zich ook zelfkritisch. "Ik weet van mezelf dat ik veel beter kan. Ik ben een behendige spits en dat moet ik meer laten zien. Ik denk dat dat met de tijd nog wel komt."

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties