MATCHDAY! Laatste test voor start Eredivisie

MATCHDAY! Laatste test voor start Eredivisie

Het is weer matchday! Feyenoord neemt het vanmiddag in de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op tegen het Spaanse Osasuna. De ploeg van Arne Slot hoopt met een goed gevoel toe te werken naar de eerste wedstrijd van de competitie; volgende week zondag in GelreDome tegen Vitesse. De Rotterdammers moeten vandaag eerst zien af te rekenen met Osasuna. De wedstrijd begint vanmiddag om 17:00 uur en is live te volgen via ESPN en via het liveblog op FR12.nl.

Feyenoord

De stadionclub heeft een drukke week achter de rug. Sinds de gewonnen oefenwedstrijd tegen NAC Breda kwamen er maarliefst vier versterkingen bij. Oussama Idrissi, Quinten Timber, Santiago Gimenez en Jacob Rasmussen voegden zich bij Danilo, Mats Wieffer, Javairo Dilrosun, Mohamed Taabouni en Sebastian Szymanski als inkomende transfers van deze zomer.

Het team van komend seizoen begint daardoor steeds meer vorm te krijgen. Feyenoord is wel nog druk op zoek naar versterkingen voor op de linksbackpositie. Het duel tegen de Spanjaarden van vanmiddag wordt afgewerkt in een lege Kuip. De Rotterdammers krijgen van de gemeente geen toestemming om de wedstrijd met publiek te spelen.

Osasuna

De ploeg van trainer Jagoba Arrasate eindigde vorig seizoen op de tiende plek in La Liga. De middenmoter kent, net als Feyenoord, tot nu toe een vrij moeizame voorbereiding. Van de vijf gespeelde wedstrijden werd er drie keer verloren (0-1 van Deportivo, 1-0 van Real Sociedad en 2-1 van FC Groningen), één keer gelijkgespeeld (3-3 tegen Toulouse) en één keer gewonnen (4-3 van SD Huesca). Osasuna haalde deze zomer tot nu toe vier nieuwe spelers binnen: Moi Gomez, Manu Sanchez, Aitor Fernandez en Ruben Pena.

Wat gaan we doen vandaag?

Lees meer over
MATCHDAY!
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties