MATCHDAY! Feyenoord speelt eerste oefenduel tijdens voorbereiding

MATCHDAY! Feyenoord speelt eerste oefenduel tijdens voorbereiding

Het is eindelijk weer Matchday! Feyenoord is deze week begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en zaterdagmiddag staat de eerste oefenpot in de agenda. De ploeg van Brian Priske treft FC Dordrecht. De Rotterdammers trappen om 14:30 uur af aan De Krommedijk.

Tijdens de voorbereiding zijn alle duels van Feyenoord exclusief live te zien op de streamingdienst van de stadionclub. Dit betekent dat er de komende weken geen duels te zien zijn op ESPN. Voor Feyenoord ONE is een betaald abonnement nodig. FC Dordrecht - Feyenoord wordt door Mascha Lange en Ali Boussaboun voorbeschouwd en geanalyseerd. De uitzending begint om 14:00 uur.

Priske is maandag begonnen met trainen en moet het de komende periode nog doen zonder de internationals. Het is de bedoeling dat een groot deel van de groep weer compleet is in de week van 18 juli. Tegen FC Dordrecht gaan ongetwijfeld veel jeugdspelers de kans krijgen. Zo trainen onder meer Nesto Groen, Givairo Read en Jaden Slory voluit mee met de groep.

Voor Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui gaat het een interessante wedstrijd worden. De verdediger en aanvaller zijn begonnen aan de voorbereiding met Feyenoord en maakten afgelopen seizoen bij de Dordtenaren een uitstekende indruk. Beide talenten zullen de kans krijgen om zich te bewijzen in het eerste van Feyenoord tijdens de voorbereiding.

De aanwinsten van Feyenoord zijn ook van de partij. Julian Carranza is daarmee de meest opvallende naam. De Argentijn sluit wedstrijdfit aan bij de Rotterdammers. Carranza was actief in de MLS en de competitie in Amerika is in volle gang. De rechtspoot speelde dit seizoen al twaalf wedstrijden en begint dus met een uitstekende conditie bij Feyenoord.

• Klik hier voor het complete oefenprogramma van Feyenoord

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties