MATCHDAY! Feyenoord reist af naar Go Ahead Eagles

MATCHDAY! Feyenoord reist af naar Go Ahead Eagles

Het is weer matchday! Feyenoord neemt het vanavond op tegen Go Ahead Eagles in Deventer. De Rotterdammers spelen eigenlijk nergens meer om en dus is het zaak om geen pijntjes of blessures op te lopen in aanloop naar de finale in Tirana op 25 mei. De wedstrijd begint vanavond om 20:00 uur en is live te volgen via ESPN en via het liveblog op FR12.nl.

Vorm Feyenoord

De ploeg van trainer Arne Slot speelt zoals gezegd eigenlijk nergens meer om. De Rotterdammers speelden zondag tegen PSV in extremis gelijk (2-2) door een omstreden penalty en door de nederlaag van FC Twente van een dag eerder is het zeker van de derde plaats. De resterende twee wedstrijden zijn dus slechts formaliteiten. Slot heeft nu wel de kans om wissel- of jeugdspelers de kans te geven in de resterende wedstrijden. Tyrell Malacia is geschorst vandaag. Hij lijkt vervangen te gaan worden door Ramon Hendriks.

Vorm Go Ahead Eagles

In tegenstelling tot Feyenoord heeft Go Ahead Eagles nog wel veel om voor te spelen. De ploeg van Kees van Wonderen kan zich namelijk nog kwalificeren voor de play-offs om Europees voetbal. Het staat slechts twee punten onder de achtste plek, wat genoeg zou zijn om het in de nacompetitie op te nemen tegen AZ of FC Twente. Van de laatste vijf wedstrijden werden er drie verloren (1-0 van Fortuna Sittard, 1-2 van Vitesse en 1-0 van NEC) en twee keer gewonnen (0-1 van PEC Zwolle en 4-0 van Willem II).

Wat gaan we doen vandaag?

Lees meer over
MATCHDAY!
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties