MATCHDAY! Feyenoord oefent tegen NAC Breda

MATCHDAY! Feyenoord oefent tegen NAC Breda

Feyenoord komt vandaag weer in actie. De Rotterdammers nemen het drie dagen na de nederlaag tegen Olympique Lyon in De Kuip op tegen NAC Breda. De aftrap op Varkenoord is om 13:00 uur. Het is nog niet bekend of de wedstrijd live te volgen is via een stream. Wel is de tussenstand te bekijken op FR12.nl.

Feyenoord kent een teleurstellende voorbereiding tot nu toe. De oefenwedstrijden tegen FC Kopenhagen en Union Saint-Gilloise werden met respectievelijk 0-7 en 0-4 verloren. Op het trainingskamp in Oostenrijk werd wel met 1-2 van Salzburg gewonnen, maar de traditionele openingswedstrijd tegen Lyon werd met een 0-2 verlies afgesloten.

Ondanks de slechte resultaten ziet Arne Slot wel dat het steeds beter gaat met Feyenoord. De trainer ziet dat zijn ploeg steeds beter met de drukmomenten omgaat, maar baalt ervan dat het nog vaak mis gaat in de eindfase. Niet geheel onlogisch, aangezien de huidige spelers nog niet lang met elkaar samenspelen. Vandaag tegen NAC Breda weer de kans om het spel flink te verbeteren.

Lees meer over
MATCHDAY!
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties