Manschot fluit zaterdag Feyenoord - SC Heerenveen

Manschot fluit zaterdag Feyenoord - SC Heerenveen

Jeroen Manschot fluit aanstaande zaterdag het duel tussen Feyenoord en SC Heerenveen in de Eredivisie. In De Kuip wordt hij ondersteund door grensrechters Dennis Brondijk en Christian Dobre. Martijn Vos is de vierde official. Het ARAG Replay Center in Zeist staat onder controle van Clay Ruperti als VAR, met hulp van Martijn Beijer.

Voor de 40-jarige Manschot wordt het zijn vierde wedstrijd van het huidige seizoen. Eerder had de scheidsrechter de leiding over de wedstrijden tussen Ajax en Heracles Almelo, ADO Den Haag tegen Roda JC en Vitesse tegen AZ Alkmaar. Vorig seizoen floot de ervaren scheidsrechter 31 wedstrijden in de Nederlandse competities, hierin floot hij vier keer een duel van Feyenoord.

De wedstrijd tegen SC Heerenveen wordt aanstaande zaterdag om 16:30 uur afgetrapt in Rotterdam. Het ongebruikelijke tijdstip van de wedstrijd heeft alles te maken met de wedstrijd in de Champions League op dinsdag 19 september tegen Celtic.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties