Malacia en Sinisterra inzetbaar; Geertruida is er niet bij

Malacia en Sinisterra inzetbaar; Geertruida is er niet bij

Feyenoord kan zaterdagavond gewoon beschikken over Tyrell Malacia. De verdediger kon de wedstrijd van Oranje tegen Duitsland niet uitspelen vanwege een blessure aan zijn ribben. Malacia zijn blessure valt gelukkig mee.

Vandaag maakt Feyenoord-watcher Mikos Gouka bekend dat Malacia inzetbaar is tegen Willem II. Lutsharel Geertruida maakt morgen geen deel uit van de wedstrijdselectie. De verdediger heeft nog altijd last van een bovenbeenblessure. Jens Toornstra is ziek en dus een twijfelgeval.

Trainer Arne Slot verklapt op de persconferentie dat Luis Sinisterra gewoon in de basis gaat beginnen. De Colombiaan had de afgelopen weken een druk programma. ''Sinisterra kwam gisteren na de training pas terug. Hij is nog wel op 1908 geweest.''

''Dat was voor hem heel dubbel, omdat hij twee keer in de basis stond'', vervolgt Slot. ''Dat was voor hem heel mooi, maar ze hebben zich niet geplaatst dus dat was een enorme teleurstelling voor hem. Of hij morgen kan spelen? Hij gaat starten. Zonder hem is het een stuk minder bij ons.''

Lees meer over
Tyrell Malacia Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties