Malacia sluit zich aan bij zaakwaarnemer Ali Dursun

Malacia sluit zich aan bij zaakwaarnemer Ali Dursun

Tyrell Malacia heeft een nieuwe zaakwaarnemer gevonden. De linksback van Feyenoord heeft zich aangesloten bij het managementbureau van Ali Dursun.

''Dat betekent wel dat die jongen nadenkt over een periode na Feyenoord'', zo vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. ''Het is opvallend: Donny van de Beek is ook al naar Ali Dursun overgestapt. Hij heeft nu Frenkie de Jong en bij Feyenoord ook Justin Bijlow. Op die manier wordt hij best een grote speler.''

Malacia verlengde onlangs zijn contract tot medio 2024 bij Feyenoord. Daarvoor werd er gesproken over een mogelijke overstap naar Club Brugge. ''Ze wilden een aantal miljoen voor hem betalen, toen bleef Malacia uiteindelijk'', zo vertelt de journalist. Malacia is een van de spelers die Feyenoord de nodige miljoenen moet gaan opleveren op de transfermarkt.

Volgende fase
''Het moet gaan gebeuren deze zomer'', doelt Krabbendam op de transferzomer. ''Dan moet je als trainer toch weer een beetje opnieuw gaan bouwen. Ze moeten verkopen, want ze hebben veel te lang niet verkocht. Ik ben benieuwd. Kijken of Arnesen dat kan: spelers goed verkopen. Het is ook een kunst om op het juiste moment voor de juiste prijs te verkopen. Dat is de volgende fase van Feyenoord.''

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties