Malacia blinkt uit bij Manchester United; basisplaats lonkt

Malacia blinkt uit bij Manchester United; basisplaats lonkt

De oefenwedstrijd tussen Manchester United en Atletico Madrid eindige weliswaar in een 1-0 nederlaag voor United, maar Tyrell Malacia speelde een uitstekende partij. De verdediger stond de gehele wedstrijd op het veld en maakte veel indruk. Het lijkt erop dat de oud-Feyenoorder zich kan gaan opmaken voor zijn basisdebuut in de Premier League.

De, doorgaans strenge, Engelse media waren lovend over de prestatie van Malacia. De verslaggever van Manchester Evening News gaf Malacia zelfs de hoogste score van alle spelers: een 8,0. "Sterk in balbezit en bleef koeltjes bij het onder de druk uit spelen. Hij verdient het om te starten tegen Brighton volgende week," aldus de verslaggever.

Supporters van Manchester United zijn de laatste weken lovend over 22-jarige linksback. ''Hij is het voorbeeld van wat een complete linksback behoort te doen'', aldus een fan. Ook de transfersom van vijftien miljoen euro komt nog ter sprake: ''Deal van de eeuw'', zegt een andere fan. De goede prestaties van Malacia zijn goed voor de naam Feyenoord en ook de jeugdopleiding van de Rotterdammers krijgt hierdoor internationaal meer aanzien.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties