Malacia blij met goal: "Nu stijgende lijn oppakken"

Malacia blij met goal: "Nu stijgende lijn oppakken"

Tyrell Malacia scoorde 2,5 jaar niet, maar was tegen SC Cambuur met een prachtige treffer de matchwinner namens Feyenoord. Hij schoot de bal hard over de doelman heen en bepaalde zo de eindstand op 2-3. "Toen ik 'm raakte, wist ik dat 'ie goed was", zei hij na afloop.

In gesprek met ESPN vertelde de back over zijn iets andere rol tegen Cambuur. "In de opbouw hadden we bepaalde dingen afgesproken en ik kwam daar niet heel veel in voor. Ik stond hoger op het veld, dat is ook wel een keer fijn."

Vanuit die rol kon Malacia dus belangrijk worden, al was dat ook nodig omdat Feyenoord het zichzelf moeilijk maakte. "Het kwam mede door onszelf. De twee goals geef je weg, verder gebeurde er niet zo veel. Het enige wat we onszelf kunnen verwijten is dat we zelf niet meer scoorden."

Gevraagd naar zijn eigen spel: "Ik zit lekker in m'n vel. Ik hoop dat ik nu gewoon weer een stijgende lijn kan oppakken. Daarbij is deze goal wel lekker."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties