Malacia: ''We hadden meer uit deze wedstrijd kunnen halen''

Een balende Tyrell Malacia stond na afloop van Feyenoord - Vitesse Feyenoord Media te woord over het verloren duel. De verdediger zag toe hoe volgens hem zijn ploeg weinig kansen weggaf, maar ook weinig kansen creëerde. Malacia blikte terug op een vervelende start van 2022.

''Dat ene moment'', reageert op Malacia op de vraag waar het mis ging tegen Vitesse. ''We zijn daar niet scherp genoeg. Dan valt die 0-1 en daarna moet je als team bij elkaar komen. Je scoort nog de 1-1 en die wordt dan afgekeurd. Dat is heel zuur op dat moment. Het enige wat je dan kan doen is doorzetten en dat deden we ook tot de laatste minuut.''

Feyenoord begon moeizaam aan de wedstrijd. ''Vitesse was heel veel aan het schakelen op het middenveld en voorin. Ze waren veel aan het draaien en daardoor moesten wij goed coachen om de juiste mannen te pakken.'' Na de 0-1 wisselde Arne Slot offensief. ''We gingen iets forceren en dan hoop je dat hij nog valt. Een paar keer net niet. Dat is zonde.''

''We hadden vandaag meer uit de wedstrijd kunnen halen'', vertelt Malacia over zijn eerste gevoel na afloop. ''We moeten vanaf morgen weer toewerken naar NEC en daar drie punten pakken.'' De Rotterdammers spelen volgende week zondag een uitwedstrijd tegen NEC om 12:15 uur.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties