Makkelie fluit Go Ahead Eagles - Feyenoord; Malacia geschorst

Makkelie fluit Go Ahead Eagles - Feyenoord; Malacia geschorst

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord van aankomende woensdag staat onder leiding van Danny Makkelie. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. Zijn assistenten zijn grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries en vierde official Sam Dröge. Joey Kooij is bij de wedstrijd in Deventer de VAR.

Makkelie floot dit seizoen drie keer eerder een competitiewedstrijd van Feyenoord. Dat waren de wedstrijden tegen PSV-uit (0-4), FC Groningen-uit (1-1) en Ajax-uit (3-2). In zijn 26 Eredivisiewedstrijden in totaal gaf hij 75 gele kaarten, 4 rode kaarten en 2 strafschoppen.

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord begint woensdagavond - net als alle andere Eredivisieduels - om 20:00 uur. Feyenoord verzekerde zich tegen PSV al van plek drie en heeft dus niet veel meer om voor te spelen. Trainer Arne Slot kondigde al aan enkele spelers rust te gaan geven.

Malacia geschorst
Eén van de basisspelers die in Deventer sowieso niet in actie zal komen, is Tyrell Malacia. De linksback ontving tegen PSV zijn vijfde gele kaart van het seizoen, wat hem een schorsing van één wedstrijd opleverde.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties