Lozano mist wedstrijd tegen Feyenoord vanwege blessure

Lozano mist wedstrijd tegen Feyenoord vanwege blessure

Hirving Lozano moet de topper tussen Feyenoord en PSV van aanstaande zondag aan zich voorbij laten gaan. De buitenspeler is geblesseerd uitgevallen in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. Peter Bosz bevestigt dat de Mexicaan een hamstringblessure heeft opgelopen.

''We moeten even afwachten, maar het is een hamstringblessure. Dus die zijn we wel even kwijt'', liet de trainer van PSV direct na afloop van de wedstrijd weten. Normaal gesproken staat het herstel hiervan op zes weken, waardoor Lozano de kraker van zondag aan zich voorbij moet laten gaan.

Bij PSV is het verder de vraag of Noa Lang minuten kan maken. De buitenspeler heeft een terugslag gehad in het herstel van zijn hamstringblessure en is een twijfelgeval voor het duel in De Kuip. Lang was niet inzetbaar tegen Sevilla en de komende dagen moet duidelijk worden of Lang deel kan uitmaken van de wedstrijdselectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties