López uitgeschakeld op Copa América; Gimenez speelt beslissingsduel

López uitgeschakeld op Copa América; Gimenez speelt beslissingsduel

De Copa América is voor Marcos López uitgelopen op een teleurstelling. De linksback van Feyenoord behaalde slechts één punt in de groepsfase, wat resulteerde in de laatste plaats.

Peru verloor zaterdagnacht met 2-0 van Argentinië. De verdediger speelde 77 minuten en werd gewisseld voor Christian Cueva. Namens de Argentijnen wist Lautaro Martínez twee keer het net te vinden. Peru verloor ook van Canada en speelde gelijk tegen Chili, waardoor uitschakeling in Groep A een feit is.

López staat nog tot medio 2026 onder contract bij Feyenoord. De linkspoot heeft een geschatte marktwaarde van drie miljoen euro. De kans dat López nog een duel speelt in De Kuip is klein. De verdediger mag vertrekken van de Rotterdammers en na de komst van Gijs Smal hoeft hij ook niet te rekenen op veel speeltijd in de ploeg van Brian Priske.

Mexico
Santiago Gimenez speelt zondagnacht een cruciaal duel op de Copa América. De Mexicanen moeten winnen van Ecuador. Beide landen strijden om de tweede plaats, wat recht geeft op kwalificatie voor de volgende ronde. Venezuela heeft zich al geplaatst en Jamaica staat in Groep B nog altijd op nul punten. Het duel begint om 02:00 uur en is live te bekijken op ViaPlay.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties