Lopez pakt na afloop 'afscheidswedstrijd' rood en krijgt boete

Lopez pakt na afloop 'afscheidswedstrijd' rood en krijgt boete

Marcos Lopez heeft na afloop van, vermoedelijk zijn laatste wedstrijd voor San Jose Earthquakes, een rode kaart gekregen. De linksback ging verhaal halen bij de scheidsrechter en kreeg van de MLS een schorsing opgelegd van één wedstrijd, maar dat is vandaag verhoogd naar twee duels.

Daarnaast heeft de Peruaan een boete gekregen van een 'niet nader genoemd bedrag' wegens agressief gedrag richting de arbiter, aldus de MLS. Lopez pakte de rode kaart al op 30 juli, maar de MLS Disciplinary Committee heeft hem vandaag dus voor één duel extra geschorst.

San Jose Earthquakes had verwacht dat de linksback zijn schorsing al had uitgezeten tijdens de wedstrijd tegen Inter Miami (0-1 verlies), maar kan ook vannacht om 03:00 tegen Austin FC niet over Lopez beschikken.

Dat komt voor Feyenoord niet slecht uit, omdat de Peruaan nu geen mogelijke blessures meer op kan lopen. Lopez was deze week in Rotterdam voor zijn medische keuring en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de transfer wereldkundig wordt gemaakt. Feyenoord betaalt naar verluidt ruim één miljoen euro voor de linksback.

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties