Jong Oranje verliest met Bijlow en Malacia van Jong Duitsland

Justin Bijlow en Tyrell Malacia zijn uitgeschakeld met Jong Oranje op het jeugd EK. De twee Feyenoorders begonnen tegen Jong Duitsland in de basis en stonden na zeven minuten al met 0-2 achter. In de tweede helft deden de beloften nog wat terug en maakten de aansluitingstreffer. In de slotfase werd de gelijkmaker niet gemaakt en is het toernooi dus voorbij.

Bijlow en Malacia kunnen hierdoor op vakantie. De doelman en de middenvelder sloten na de gewonnen play-offs wedstrijd tegen FC Utrecht direct aan bij Jong Oranje om zich voor te bereiden op het EK. Beide spelers kunnen terugkijken op een prima toernooi. Met name in de wedstrijd tegen Jong Frankrijk lieten de twee een uitstekende indruk achter.