Afgelopen | Nederland - Canada (4-0)

Afgelopen | Nederland - Canada (4-0)

Het Nederlands Elftal oefent in aanloop naar het EK in Duitsland donderdagavond in De Kuip. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman trapt om 20:45 uur af voor de oefenwedstrijd tegen Canada. Alleen Lutsharel Geertruida heeft als Feyenoorder een basisplaats in Rotterdam.

Justin Bijlow is de derde keeper bij het Nederlands Elftal. Bart Verbruggen krijgt de voorkeur onder de lat en de tweede keeper is Mark Flekken. Voor de doelman van Feyenoord lonkt er hierdoor geen speeltijd in de oefenwedstrijden en op het eindtoernooi. Het duel is live te volgen op NPO3.

De rugnummers voor de komende weken zijn ook bekendgemaakt. Geertruida speelt met rugnummer twee en Bijlow heeft rugnummer dertien ontvangen. Bij het Nederlands Elftal is Nathan Aké de reserve-aanvoerder achter Virgil van Dijk. Frenkie de Jong is de derde man.

Opstellingen
Nederland: Verbruggen; Frimpong, Geertruida, De Ligt, Blind, Van de Ven; Schouten, Wijnaldum, Gravenberch; Brobbey, Memphis.
Canada: St.Clair; Johnston, Bombito, Cornelius, Davies; Buchanan, Eustáquio, Koné, Millar; David, Larin.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties