Afgelopen | Loting Feyenoord Europa League

Vandaag staat de loting voor de laatste zestien van de Europa League op het programma. De loting begint om 12:00 uur en is live te bekijken op ESPN en via een stream op de website van de UEFA. Feyenoord heeft zich als groepswinnaar geplaatst voor de achtste finale.

Het is al bekend dat Feyenoord op donderdag 9 maart een uitwedstrijd speelt en de return in De Kuip staat op donderdag 16 maart in de agenda. De UEFA heeft voor beide duels enkele sancties opgelegd. De Rotterdammers mogen geen uitsupporters meenemen en bij de thuiswedstrijd moet de Noordzijde gesloten blijven.

Het rijtje mogelijke tegenstanders bestaat uit louter oude bekenden voor Feyenoord. Tegen al deze clubs kwam de Rotterdamse club al eens uit in Europees verband; tegen Manchester United, Juventus, AS Roma en Sporting Lissabon zelfs meerdere keren. Union Berlin werd door de ploeg van trainer Arne Slot afgelopen seizoen nog twee keer verslagen in de Conference League.

Geplaatst
Arsenal (Eng), Real Betis (Spa), Fenerbahçe (Tur), Ferencváros (Hon), Feyenoord (Ned), SC Freiburg (Dui), Real Sociedad (Spa), Union Saint-Gilloise (Bel)

Ongeplaatst
Juventus (Ita), Bayer Leverkusen (Dui), Sevilla (Spa), Sporting CP (Por), Union Berlin (Dui), Manchester United (Eng), AS Roma (Ita), Shakhtar Donetsk (Oek)

Notificatie
Zit jij op je werk of ben je niet in staat om de livestream te volgen van de loting? Download dan de FR12.nl iPhone App of de FR12.nl Android App en schakel notificaties in. Hiermee ontvang je binnen enkele seconden de uitslag van de loting.

Volledige loting
Union Saint-Gilloise - Union Berlin
Fenerbahçe - Sevilla FC
SC Freiburg - Juventus
Ferencváros - Bayer Leverkusen
Arsenal - Sporting CP
Real Betis - Manchester United
Real Sociedad - AS Roma
Feyenoord - Shakhtar Donetsk

Op welke tegenstander hoop jij?
Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties