Linssen snapte reserverol: "Trainer heeft uitgelegd wat z'n plan was"

Linssen snapte reserverol: "Trainer heeft uitgelegd wat z'n plan was"

Bryan Linssen kreeg een teleurstelling te verwerken toen hij in de topper tegen PSV op de bank moest beginnen, maar eiste als invaller toch nog een hoofdrol op. Hij stond nog geen twee minuten op het veld toen hij Feyenoord op 0-2 schoot. Na afloop van de 0-4 zege verscheen hij dan ook alsnog lachend voor de camera van ESPN.

Daar gaf Linssen aan dat zijn reserverol in eerste instantie een teleurstelling was, maar door trainer Arne Slot wel goed werd uitgelegd. "De trainer heeft me twee dagen geleden al uitgelegd wat zijn plan was en waarom hij het deed. Daar was hij vrij duidelijk in, eigenlijk was het een heel goed gesprek. Als dat plan dan zo uitgevoerd wordt, kan je er ook niet veel zeggen", lachte de aanvaller.

"Natuurlijk ben je getergd als je erin moet komen", ging hij verder. "Dit zijn ook mooie wedstrijden, daar hoef je je niet voor op te laden. Op het moment dat ik erin kwam, hadden we niet heel veel druk vooruit en waren we alleen op onze helft aan het voetballen. Ik probeerde te zorgen dat we weer wat meer vooruit konden voetballen en verder van onze goal afkwamen. Dat leverde na een paar minuten al de tweede goal op."

Lees meer over
PSV Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties