Linssen over zure eerste maand in Japan en contact met Toornstra

Linssen over zure eerste maand in Japan en contact met Toornstra

Oud-Feyenoorder Bryan Linssen kent in Japan nog niet de start waar hij op gehoopt had. De nieuwe aanvaller van Urawa Red Diamonds ging met een oefenduel tegen Paris Saint-Germain een prachtig debuut tegemoet, maar moest al binnen tien minuten de wedstrijd staken door een hamstringblessure. In Goedemorgen Eredivisie vertelde hij over zijn eerste maand in Japan, en bleef ook zijn band met Jens Toornstra uiteraard niet onbenoemd.

"Kort maar krachtig? Nou, krachtig was ook niet echt", grapte Linssen over zijn pijnlijke debuut. "Tegen zo'n tegenstander spelen is mooi, maar uiteindelijk mocht het maar acht minuten duren en stelde het niet zoveel voor. Het was zeker een horrorscenario. Uiteindelijk heb ik het misschien wel aan mezelf te danken. Ik had met mijn ervaring wat wijzer moeten zijn, maar ik wilde gewoon heel graag spelen. Dat had ik beter niet kunnen doen."

Hoewel Linssen zijn officiële debuut dus nog even zal moeten uitstellen, heeft hij het in Japan wel goed naar zijn zin. De Limburger is onder de indruk van het land en de stad Tokyo en kan tegelijkertijd ook Feyenoord en de Eredivisie nog goed volgen. "Als het kan, kijk ik bijna alles. Als ze op zaterdagavond spelen, kan ik niet kijken. Maar op zondagmiddag om half drie, dan is het hier half tien. Dat kan prima."

Jens Toornstra
Linssen liet met zijn vertrek naar Japan zijn goede vriend Jens Toornstra achter zich, maar spreekt de aanvoerder van Feyenoord nog vaak. "Eigenlijk dagelijks. Op AD.nl heb je een puzzel die je dagelijks kan maken, een soort Lingo. Om 12 uur 's avonds krijg je een nieuwe. Maar hier is het zeven uur later, dus ik heb dat woord al klaar voor de dag bij hem begint. Dus ik verraad iedere dag het woord", lachte de ex-Feyenoorder.

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties