Linssen: ''Heel veel dingen moeten nog beter''

Linssen: ''Heel veel dingen moeten nog beter''

Feyenoord wist vandaag de tweede oefenwedstrijd van de dag wel te winnen. Het Duitse Werder Bremen werd met 2-1 verslagen. Volgende week donderdagavond wacht de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, wanneer Feyenoord naar Kosovo gaat om het tegen FC Drita op te nemen.

Bryan Linssen, die vandaag in de basis stond, kijkt tevreden terug op de wedstrijd van vandaag. ''De manier van spelen is belangrijk tijdens een voorbereiding, maar het is wel lekker als je de wedstrijd wint. Als je iets wil, en je dan verliest, dan krijgt niemand vertrouwen in datgeen waar je naartoe werkt. Als je wint dan geeft dat wel een bevestiging. Heel veel dingen moeten nog wel beter, maar de intentie is er wel. Er moet wel nog veel gebeuren'', zegt de spits in gesprek met ESPN.

''Als je de bal op hun helft hebt veroverd met hoog druk zetten, dan moet je niet terugdraaien als je in balbezit komt. Dan is de kans meteen voorbij.'' Kees Kwakman vraagt of Linssen daarmee het moment met Bozenik bedoelt. ''Dat is één voorbeeld. Als hij me in een keer aanspeelt, sta ik alleen voor de keeper. Zo zijn daarin wel meer mogelijkheden geweest. De manier van spelen bevalt goed. Van alles is wel iets te zeggen. Soms is het ook prima om even achter de bal te staan om even op adem te komen. Als dit voetbal straks resultaat gaat opleveren, dan is dat wel mooi. Ook leuk om naar te kijken.''

Linssen speelt in de voorbereiding vooral op rechts. ''De laatste keer dat ik rechtsbuiten speelde was misschien in de tijd dat ik nog bij VVV speelde. Ik zal er ook niet lang meer spelen. Zolang ik op die plek nodig ben zal ik er spelen. Of ik Jahanbakhsh uit de basis speel? Die hebben ze volgens mij gekocht…'', lacht Linssen.

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties