'Lazio spaart spelers tegen Feyenoord met oog op Derby'

'Lazio spaart spelers tegen Feyenoord met oog op Derby'

SS Lazio speelt vanavond de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. De Italianen hebben aan een gelijkspel genoeg om te overwinteren in de Europa League. Trainer Maurizio Sarri kijkt met het maken van de opstelling ook met een schuin oog naar het programma in de Serie A.

SS Lazio speelt namelijk zondag om 18:00 uur de wedstrijd van het jaar tegen AS Roma. De stadsderby moet gewonnen worden in de ogen van de supporters en daar moet veel voor wijken. Buitenlandse media maken vandaag melding dat diverse spelers rust krijgen tegen Feyenoord. Onder meer de man in vorm Pedro.

Sergej Milinković-Savić gaat wel in de basis starten tegen Feyenoord. De middenvelder is dit weekend niet inzetbaar vanwege een schorsing. Milinković-Savić, met een marktwaarde van zestig miljoen euro, is de sterspeler van SS Lazio. Spits Ciro Immobile is er niet bij vanwege een hamstring blessure. Zijn herstel gaat voorspoedig, maar de wedstrijd in De Kuip komt nog te vroeg.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties