Kuyt over trainerschap: ''Ik ben op zoek naar een mooie uitdaging''

Kuyt over trainerschap: ''Ik ben op zoek naar een mooie uitdaging''

Dat Dirk Kuyt als trainer aan de slag wil is geen geheim, maar de oud-spits van Feyenoord heeft nu aangegeven dat hij het liefst binnen Nederland aan de slag gaat en al enkele buitenlandse clubs afgeslagen heeft. "Ik heb vorige week mijn opleiding voor Coach Betaald Voetbal afgerond."

"Door corona heeft dat allemaal wat langer geduurd dan we eigenlijk wilden. Al mijn medecursisten hebben hun diploma ontvangen", aldus Kuyt bij RTL7. "Ik ben op zoek naar een mooie uitdaging. Daar wacht ik heel rustig op, want ik denk dat het in het voetbal tegenwoordig erg belangrijk is dat je de juiste keuze maakt. Ik heb al wel wat aanbiedingen gekregen, maar nog niet iets waarvan ik denk: daar ga ik op in."

"Ik ben wel redelijk ambitieus. Het lijkt me mooi om samen met een bepaalde club een uitdaging aan te gaan en de lat eigenlijk net iets hoger te leggen dan de club gewend is. Dan maakt het niet veel uit op welk niveau dat is, wel in het betaalde voetbal uiteraard. Het liefst in Nederland, maar als dat niet mogelijk is dan ga ik me uiteraard oriënteren."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties