Kuipers: "Wij gaan er alles aan doen om er ook van te genieten"

Kuipers: "Wij gaan er alles aan doen om er ook van te genieten"

Als aanvoerder van Go Ahead Eagles kijkt Bas Kuipers uiteraard erg uit naar de kampioenswedstrijd van Feyenoord aanstaande zondag. Waar de media logischerwijs vooral gefocust zijn op de Rotterdammers, benadrukt de verdediger dat zijn ploeg ook nog speelt om play offs en het de selectie van Arne Slot zeker niet makkelijk zal maken.

''Ik denk dat de sfeer wel prima zal zijn'', lacht Kuipers in het programma Fresia & Milan parkeren de bus van ESPN. ''Ik denk dat het Feyenoord wel een beetje zal helpen. Maar wij gaan er alles aan doen om er ook van te genieten. Dat doe je alleen door het spannend te houden. Waar ik laatst aan dacht, is dat je er alleen van kan genieten als het lang spannend blijft. Dat is het mooiste, dus eigenlijk het belangrijkste."

Go Ahead Eagles staat momenteel op de elfde plek in de competitie. Met vier punten achterstand op de nummer acht, zal het in de ogen van de neutrale voetbalkijker een lastige uitdaging worden om de play offs voor Europees voetbal te bereiken. De resultaten van de ploeg uit Deventer zijn de laatste weken wisselvallig. Terwijl Go Ahead begin april gelijkspeelde tegen nummer drie Ajax, won het recent nog van concurrent RKC Waalwijk, maar speelde het elftal van René Hake afgelopen weekend gelijk tegen degradant FC Groningen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties