Kruys: ''We willen ons visitekaartje afgeven in De Kuip''

Kruys: ''We willen ons visitekaartje afgeven in De Kuip''

Zondagmiddag staat de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. De coach van de Domstedelingen, Rick Kruys, hoopt dat zijn ploeg een resultaat kan halen in De Kuip.

''We moeten én dodelijker zijn voor de goal, én mogen niet zo terugvallen als team. Daar hebben we veel over gesproken. Daarbij heeft de groep antwoord gegeven door veel energie te geven en uit te spreken een team te zijn. Nu moeten we dat laten zien in De Kuip'', zegt de oefenmeester op de clubwebsite. Kruys wordt na dit seizoen overigens opgevolgd door oud-Feyenoorder Henk Fraser.

De huidige trainer van de tegenstander is lovend over de Rotterdammers. ''Een goede ploeg, die niet voor niets in de halve finale van de Conference League staat en het goed doet in de competitie. Maar dat maakt het ook wel een mooie uitdaging. Wij willen ons visitekaartje afgeven in De Kuip. We weten dat het een wedstrijd is die leeft in Utrecht, ook bij onze supporters.''

''We willen goed voor de dag komen daar. Wat ik hoop dat mijn ploeg laat zien? Allereerst een goed resultaat, maar ook goed voetbal: dat we niet alleen aan het teruglopen of aan het verdedigen zijn'', aldus de coach. Het is zondag ook een weerzien met Dick Advocaat. De oud-trainer van Feyenoord is tegenwoordig adviseur bij FC Utrecht. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties