Kramer over Feyenoord: "Of dit nu een hecht team was..."

Kramer over Feyenoord: "Of dit nu een hecht team was..."

In de vrijdaguitzending van FC Rijnmond werd de 3-1 bekerzege op PEC Zwolle nabesproken. Presentator Bart Nolles merkte op dat Feyenoord daarin uitstraalde een hecht team te zijn, maar oud-Feyenoorder Michiel Kramer was het daar niet mee eens. Hij stelde juist dat die mentaliteit bij het huidige Feyenoord nog een beetje ontbreekt.

Dat de teamgeest er bij Feyenoord goed in leek te zitten, kwam volgens Kramer vooral doordat het tegen een relatief kleine tegenstander speelde. "Omdat ze sterker zijn, is het vertrouwen er ook. Als je kansen krijgt, voetbal je net wat makkelijker dan als het allemaal stroef gaat. Maar of het nu ook een hecht team was..."

Persoonlijkheid
Als voorbeeld haalde hij de uitwedstrijd tegen FC Utrecht aan. "In het eerste halfuur lagen er vijf, zes Feyenoorders op de grond. En niemand die er iets tegenover zette. Als je dan persoonlijkheid en karakter hebt, moet je ook een signaal afgeven richting je tegenstander."

Dennis van Eersel kon zich in het punt van Kramer vinden. "Pas toen het bijna rust was, kwam er een opstootje. Even wat vuur, even die hele spelersgroep erbij." Kramer: "Pas na de goal van Jahanbakhsh zag je dat er ineens wel heel veel energie in zat. Wat er gisteren vanaf minuut één was." Dat laatste kwam volgens de spits dus door de gebrekkige tegenstand. "Dat gevoel heb ik wel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties