Kramer: ''Hou alsjeblieft op met dat vieze Amsterdamse''

Kramer: ''Hou alsjeblieft op met dat vieze Amsterdamse''

Michiel Kramer is duidelijk geen fan van Ajax. De oud-Feyenoorder haalt uit naar de Amsterdammers in aanloop naar De Klassieker. Kramer hoopt dat Feyenoord de grote woorden zondag afstraft met een ruime overwinning.

''Ik word wel een beetje moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen, zeggen dat ze de favoriet zijn en Feyenoord niks gunnen'', vertelt de oud-spits van Feyenoord in FC Rijnmond. "Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, want het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland, maar laat ze dat lekker daar doen."

De uitlatingen van John Heitinga in aanloop naar De Klassieker vielen ook niet goed bij Kramer. ''Ik hoop gewoon dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt, dat ze gewoon winnen. Dat zou lekker zijn voor onze vriend Johnny. Ik heb me geërgerd aan die Johnny. Als er wordt gevraagd of hij hoopt dat Feyenoord van Shakhtar wint, zegt hij dat hij voor Ajax is. Dat wordt er toch niet gevraagd, of wel dan? Hou alsjeblieft op met dat vieze Amsterdamse.''

Kramer kijkt de laatste maanden graag naar Feyenoord en is verder lovend over trainer Arne Slot. ''Hij maakt vanaf het moment dat hij bij Feyenoord zit een waanzinnige indruk. Met een duidelijke manier van voetballen en duidelijkheid voor spelers. Bijzonder knap, maar ik gun Slot ook nog een beetje zilverwerk. Voor Feyenoord is het een kans om met één been richting het kampioenschap te gaan.'' Feyenoord en Ajax trappen zondagmiddag om 14:30 uur af.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties