Krabbendam brengt transferupdate over Mitchell, Gimenez, Hancko en Wieffer

Krabbendam brengt transferupdate over Mitchell, Gimenez, Hancko en Wieffer

Martijn Krabbendam heeft een update gegeven over de laatste transferontwikkelingen rond Feyenoord. De betrouwbare journalist van Voetbal International schrijft over Jeyland Mitchell, Mats Wieffer, David Hancko en Santiago Gimenez.

De komst van de talentvolle Mitchell naar Feyenoord is allesbehalve rond. Intern wordt er gesproken over een akkoord, maar daar is tot op heden nog geen sprake van. Algemeen directeur Dennis te Kloese moet alle zeilen bijzetten om de international van Costa Rica te contracteren. Europese topclubs zijn namelijk ook in de markt.

Feyenoord ziet in de 19-jarige verdediger een bijzondere speler en moet snel toeslaan om de concurrentie te snel af te zijn. Naast de stadionclub is onder meer Atlético Madrid concreet. Te Kloese hoopt spoedig op een akkoord met LD Alajuelense. Mitchell maakt indruk op de Copa America en speelde een uitstekende wedstrijd tegen de Braziliaan Vinícius Júnior.

Rondom David Hancko en Santiago Gimenez is het momenteel rustig. Wel schrijft het weekblad dat naast AC Milan nu ook San Diego FC zich in de strijd lijkt te gaan mengen om de Mexicaan, maar concrete bewegingen zijn er nog niet gemaakt. Daarnaast verwacht Feyenoord dat Brighton & Hove Albion zich de komende dagen wederom gaat melden nadat het eerste bod is afgewezen door Te Kloese.

Yankuba Minteh

Feyenoord profiteert financieel van de transfer van Yankuba Minteh. De buitenspeler maakte voor een bedrag van 35 miljoen euro de overstap van Newcastle United naar Brighton & Hove Albion. De Rotterdammers ontvangen een bedrag dat rond de miljoen euro ligt, al moeten daar nog wel wat kosten vanaf. Minteh speelde een seizoen op huurbasis in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties