Kraay ziet groot talent: "Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan"

Kraay ziet groot talent: "Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan"

Sinds dit seizoen werken Feyenoord en FC Dordrecht weer samen en dat levert in de Keuken Kampioen Divisie mooie resultaten op. Met vier talenten van de Rotterdammers staan de Schapenkoppen momenteel op de vijfde plek in de competitie en is de play offs voor promotie in zicht. Hans Kraay jr. volgt de eerste divisie op de voet en is vooral heel enthousiast over Ilias Sebaoui.

"Ik dacht eerst dat het zo'n flutsamenwerking zou worden tussen Feyenoord en Dordrecht, maar Feyenoord heeft daar een paar hele goede spelers neergezet en Dordrecht doet het fantastisch dit seizoen", begint Kraay junior in Goedemorgen Eredivisie. "Ilias Sebaoui, onthoud die naam. Hij lijkt een beetje op Ivanusec. Allebei rechtsbenig en hangend vanaf links. Hij gaat volgend jaar echt veel minuten maken."

Volgens de analist en oud-verdediger hebben ook de andere talenten veel potentie om zich te gaan bewijzen. "Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan. Ik denk dat Dennis te Kloese zo'n verschrikkelijk slimme man is." Marino Pusic is ook te gast bij het praatprogramma en weet uiteraard hoe de samenwerking met FC Dordrecht tot stand is gekomen. "Dit zijn zeer getalenteerde jongens die heel veel potentie hebben. Maar ze hebben wel een podium nodig om zich te ontwikkelen. Dat podium is ze nu gegeven."

Dagelijks contact
Om de samenwerking goed te laten werken moet Feyenoord ook het juiste perspectief en begeleiding bieden. Volgens Sebaoui is dat precies wat er gebeurt. "Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij FC Dordrecht en ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties