Kraaij: "Cerny staat volle bak open voor Feyenoord"

Kraaij: "Cerny staat volle bak open voor Feyenoord"

Met het aflopende huurcontract van Oussama Idrissi en de wisselende prestaties van een aantal buitenspelers is Feyenoord voor volgend seizoen op zoek naar een versterking op de vleugels. Hans Kraaij oppert in Goedemorgen Eredivisie Vaclav Cerny als interessante aanwinst voor de Rotterdammers.

Met een uitstekend seizoen bij FC Twente - 14 goals en 11 assists in alle competities - lijkt de 25-jarige Cerny klaar voor een volgende stap. Of dat Feyenoord zou kunnen zijn? "Ik heb het hem gevraagd: ondanks het feit dat je vanaf je vijftiende bij Ajax hebt gezeten, zou je toch open staan voor Feyenoord?", aldus Kraaij. " Dat zou hij wel willen."

Andersom denkt hij dat Feyenoord Cerny goed kan gebruiken. "Feyenoord heeft aan de zijkanten verfrissing nodig, maar ook doelpunten en assists. Als je hem nu ziet dartelen als vrije rechtsbuiten... Ik weet dat Wolfsburg hem wil, dat AZ hem wil, maar ik zou het echt een speler vinden die perfect bij Feyenoord past. En hij staat er volle bak voor open."

Feyenoord moet een poging doen om Cerny aan te trekken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties