Kökcü onthult: ''Ook in mijn privésfeer was het rommelig''

Kökcü onthult: ''Ook in mijn privésfeer was het rommelig''

Orkun Kökcü is steeds belangrijker voor Feyenoord aan het worden. De aanvoerder vertelt in gesprek met ESPN dat hij een moeilijke voorbereiding heeft gedraaid en ook in zijn privé-sfeer liep het niet helemaal lekker waardoor de focus er niet altijd was.

''Ik ben gematigd tevreden'', blikt Kökcü terug op de eerste maanden van het seizoen. ''Ik heb een hele moeilijke voorbereiding gehad. Ook in mijn privésfeer was het rommelig. Mijn hoofd was er niet altijd bij in het begin. In de loop van het seizoen werd het rustiger in mijn hoofd. Uiteindelijk kan ik nog veel beter. Alleen de trainer en mensen dichtbij wisten wat er speelden. Ik ben blij dat dat over is en ik kan me nu weer focussen op het voetbal.''

Kökcü merkt op het trainingsveld en tijdens de wedstrijden dat Feyenoord het topniveau nog niet heeft gehaald. Met vijftien nieuwe spelers gaat het proces met vallen en opstaan. ''We hebben het toch voor elkaar gekregen om in de Europa League door te komen als eerste en ook om de eerste seizoenhelft af te sluiten als koploper. Je kan alleen maar trots zijn, maar er zit nog zoveel rek in.''

Opnieuw trefzeker
Kökcü wist tegen Excelsior twee keer te scoren. De middenvelder vertelt over zijn vrije trap. ''Het was heel druk in de zestien en ik dacht gewoon: hard schieten. De bal werd nog wel aangeraakt. De tweede vrije trap van mij vond ik eigenlijk mooier, alleen kon de keeper hem net tegenhouden. De bal ging meer de hoek in.'' Kökcü kan na een oefeninterland met Turkije genieten van een paar dagen vrij.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties