Kökcü laat zijn gezicht zien op trainingscomplex 1908

Feyenoord kan gewoon beschikken over Orkun Kökcü. De middenvelder van de Rotterdammers trainde dinsdagochtend mee met de selectie. Kökcü verliet afgelopen week geblesseerd de nationale selectie van Turkije, maar lijkt niet onzeker voor het duel van aanstaande zondag tegen N.E.C. in de Goffert.

De voorbereiding van Feyenoord op de drukke maanden oktober en november is vandaag begonnen. De selectie genoot van een aantal dagen vrij. De internationals sluiten later deze week aan. Onder meer Lutsharel Geertruida, Quinten Timber en Alireza Jahanbakhsh moeten nog in actie komen.

Santiago Gimenez en Marcos López komen woensdagnacht allebei nog in actie. Mexico treft Colombia in een vriendschappelijke wedstrijd en Peru moet het opnemen tegen El Salvador. De vraag is of de twee Feyenoorders fit genoeg zijn om zondag alweer in de basis te starten. De spits en verdediger keren vermoedelijk vrijdag terug in Rotterdam en hebben alleen zaterdag om mee te trainen.

Marouan Azarkan
De blessure van Feyenoord-huurling Azarkan blijkt ook mee te vallen. De aanvaller ging er in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk af met een pijnlijke knie. De verwachtingen waren in het begin dat hij lang niet inzetbaar kon zijn voor Excelsior. Azarkan heeft vandaag de training hervat en kan dit weekend tegen FC Utrecht alweer in actie komen voor de Kralingers.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties