Kökcü kijkt uit naar Ibiza met de selectie:  "Echt tot rust komen"

Kökcü kijkt uit naar Ibiza met de selectie: "Echt tot rust komen"

Na een moeizame eerste helft heeft Feyenoord het duel met de nummer zestien van de competitie gewonnen. Aan het einde van de wedstrijd ging Neraysho Kasanwirjo naar de grond, waardoor aanvoerder Orkun Kökcü wat later voor de camera verscheen om zijn mening over de wedstrijd te geven.

''Volgens mij kreeg hij moeilijk adem, voor de rest weten we niet wat hij heeft'', legt Kökcü uit over de situatie van de verdediger tegenover ESPN. ''Je wil er dan wel gewoon omheen staan om te zien hoe het met hem gaat. Volgens mij reageert hij wel gewoon op alles. Als je hem zo ziet liggen en hij het moeilijk heeft met ademhalen denk je wel dat er wat ergs aan de hand kan zijn. Ik ben ook geen dokter dus weet ook niet wat de stand van zaken is, maar volgens mij reageerde hij wel gewoon.''

Volgens de aanvoerder van Feyenoord werd de wedstrijd absoluut niet onderschat en begonnen de Rotterdammers sterk aan de wedstrijd. ''Ik denk dat we wel fel begonnen en de wedstrijd serieus hebben genomen. Alleen we kregen in de eerste beste counter gelijk een doelpunt tegen. We bleven gaan dus met intensiteit zat het wel goed. Je kon wel zien dat we het niet lieten lopen en al met al is 1-3 prima denk ik."

Ibiza
Morgen vliegt de selectie van Feyenoord naar Ibiza om het kampioenschap verder te vieren en met zijn allen terug te kijken naar afgelopen seizoen. "We zien het niet echt als een feestvakantie, meer echt tot rust komen. We hebben een heel zwaar seizoen gehad en heel veel arbeid erin gestoken, nu is het een moment om met die jongens wat te doen. Dit was eigenlijk het enige moment dat we een paar dagen weg konden. Ik denk dat het de afgelopen week ook genoeg is gevierd en we staan er vandaag ook, dus voor ons is het niet een heel groot ding.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties